Aan de Rode Beek

Kennel :
  • mei 19 20:41

    Ragna

    Geschreven door : Wilfried - reactie(s) : 0

Ragna is een pup wat voor een speciale opleiding is aangekocht. Wat ze gaat doen moet zich nog uitwijzen.

Hierbij een schrijven van Canicha.(vandaag ontvangen)

 

 

 

Als je Canisha een beetje volgt, dan heb je ongetwijfeld dit kiekje al gezien. Het is er eentje van een blonde Labrador in opleiding, Ragna, en het vat haar mooi samen: speels, actief, immer bezig. 

Ragna is een Labrador van een jachtlijn, een echt werkbeest. En dat zullen we geweten hebben. 

 

Ragna ging met haar gastgezin mee uit werken. In de fietskar op weg naar het werk en eens op het werk mocht ze vaak mee rijden in de grote vrachtwagen die haar vrouwtje bestuurt.
En het werk was lang niet de enige plaats waar ze mee naartoe ging. Ze vond het allemaal prima.

Intussen is Ragna helemaal gescreend op haar heupen, ellebogen en knieĆ«n en is ze gestart aan haar eindafwerking bij een van onze trainsters. 

Benieuwd wie de droommatch wordt voor deze beauty met de atypische golvende haren? Blijf ons steunen en je leest het in een van onze toekomstige puppymails

PS: we hopen je te mogen verwelkomen op onze opendeurdag aanstaande zaterdag 25 mei, van 10 u tot 18 u in ons centrum in Deinze (Gampelaeredreef 2). We zorgen voor een gratis hondenfotograaf, gratis professioneel begeleid hersenwerk voor jouw hond, een springkasteel, grime en een speelhoek voor de jongeren (van geest), een heerlijk pastafestijn (slechts 5 euro p.p.), knabbels en babbels, een rolstoelbeleving, je kan er praten met de gastgezinnen, trainers, opvanggezinnen, vrijwilligers en als je ons quiz-formulier invult, maak je kans op een heerlijk etentje aangeboden door 't Lusthof in Deinze... kortom: een leuke uitstap voor het ganse gezin!

Wanted: gastgezinnen
Kriebelt het bij jou ook om met zo een pupje als ik te spelen en trainen? Canisha is dringend op zoek naar gastgezinnen over gans Vlaanderen. Maak dus gerust reclame en neem contact op met Canisha via info@canisha of de Canishafoon 0471 20 22 75 voor meer info.

Help je ons om de puppyactie bekend te maken?
Word dan puppyactief 
Geef ons een seintje op veerle@canisha.be en zij bezorgt je leuke puppyactiekaartjes om uit te delen. Dankzij de opbrengst van de puppyactie kan Canisha niet alleen pups aankopen maar hen ook lekker en gezond eten bezorgen, leuk speelgoed kopen, krijgen ze hun inentingen, en zo veel meer!

Word vervolgd.

Klik hier om de tekst aan te passen